Retraitelocaties

Je bent coach of trainer en op zoek naar een geweldige locatie om jouw retraite te houden. De zoektocht valt lang niet altijd mee, want je wilt natuurlijk een mooie locatie met goede service, maar ook de kamers voor jouw gasten moeten in orde zijn. Zo kunnen er geen 2-persoonsbedden staan, want het is lastig om 2 mensen die elkaar misschien niet eens kennen bij elkaar in bed te leggen.

Onderstaande locaties in zowel binnen- als buitenland zijn suggesties van de Retraite Academie. Het zijn accommodaties waar gekeken is naar de mogelijkheid om een training te houden. Er is gekeken naar de indeling van de kamers en of ze aan de voorwaarden voor een retraite overnachting voldoen. Ook is rekening gehouden met de mogelijkheden tot catering of zelfcatering en bereikbaarheid qua vervoer.

De stijlen zijn verschillend evenals het niveau van luxe, maar voor ieder soort retraite is er een goede locatie te vinden. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op en we bieden een oplossing op maat.

Hèt draaiboek voor het organiseren van jouw fantische retraite

Wil jij jouw eigen fantastische retraites gaan organiseren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wil je een houvast en duidelijk plan, zodat jij overal aan denkt?

Bestel dan het ‘Draaiboek voor het organiseren van jouw fantastische retraite’. Voor een geringe investering van € 69,95 heb jij een handige tool in handen die als basis dient voor elke retraite die je wilt gaan organiseren. Deze leidraad vormt de basis voor een prachtig nieuw product, dat jij aan jouw aanbod toe kunt voegen.

Bestel nu!

Gelukt! De aanmelding wordt verwerkt, ga naar je inbox om de aanmelding te bevestigen.