In 2006 kreeg mijn leven een nieuwe draai

 In 2006 kwam ik op een kruispunt, dat de rest van mijn leven zou bepalen. We besloten ons huis te koop te zetten en onze (hele kleine) kids op te pakken en naar Italië te emigreren. In 12 jaar tijd hebben we daar een bloeiend toeristisch bedrijf opgebouwd en hoewel onze basis zich weer in Nederland bevindt, zijn we elk seizoen gastheer en -vrouw voor onze gasten.

Een paar jaar geleden kwam ik op een tweede kruispunt in mijn leven en ik besloot me te gaan richten op retraites.
O, mio dio! Die eerste retraite was fantastisch geslaagd voor de deelnemers (hoewel de dames wat overvoed waren, letterlijk en figuurlijk), maar wij -ik en ons team- waren kapot en onder aan de streep stond er een dikke -/-. Niet okay, maar hé, het was een les!

Vanaf dat moment ben ik gaan schaven en bouwen aan mijn retraites en heb ze telkens opnieuw getoetst aan de praktijk. Daar is een fantastische formule uitgekomen en ik heb de code gekraakt hoe je geweldige en winstgevende retraites organiseert, mede dankzij de hulp van mijn eigen retraitecoaches.

Ik wil iedereen die zich bezig houdt met het organiseren van retraites of die wens heeft, kennis laten maken met de formule en deel heel graag mijn kennis. Waarom mijn kennis voor mezelf houden, terwijl retraites zoveel meerwaarde aan trainingen, aan persoonlijke ontwikkeling en aan de wereld brengen? Ik heb daar enorm veel plezier in en hoewel ik nog aan het begin van dit nieuwe avontuur sta, geniet ik elke dag weer van de bedankjes die me bereiken van mensen die ik verder heb kunnen helpen.

Mijn visie

Retraites maken in de toekomst steeds meer onderdeel uit van ons leven. Het is een nieuwe manier van ontspanning gecombineerd met training en het hoort helemaal bij het next level ondernemen. Het is de marketing tool voor een high end product, maar het doet meer.
Tijdens een retraite gebeurt er iets magisch: door de energie die er aanwezig is tijdens een retraite ontstaat er een transformatie binnen de deelnemers. Het zogenaamde ripple effect en dat stroomt rechtstreeks terug naar de organisator. Iedereen wordt op die manier gelift en nog sterker … de plek waar de retraite plaatsvindt, krijgt deze transformerende energie ook mee en dat doet geeft een helende werking aan het stukje aarde waar de retraite plaatsvindt.
Dus … gewoon doen. Set the date!

Wat is er verder nog te vertellen over mij

Ik ben een echte ‘gewoon doen’ ondernemer en deins niet terug voor een risico . Met mijn positieve en flexibele houding, ben ik de ideale retraite en hospitality coach en ben ik altijd oplossingsgericht ingesteld. Als rasechte boogschutter heb ik vrijheid hoog in mijn vaandel staan, ik houd van echte verbinding maken en ik heb een groot hart voor mijn klanten, gasten en ondernemingen.

Ik ben Irma van der Linden

Wil jij mij leren kennen en kijken wat ik voor je kan betekenen?

Klik op de button en stuur me een bericht.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
Ik kijk naar je uit!