Persoonlijke hulp

Je wilt een retraite organiseren en niet zo maar één!
Nee, je wilt een fantastische retraite organiseren. Een retraite waar jouw klanten het nog lang over hebben en met een dusdanig enthousiasme, dat ze moeiteloos voor jou de volgende retraite vullen met enthousiaste deelnemers.

Maar …

Je bent er niet helemaal zeker van, dat je overal aan gedacht hebt. Dat alle puntjes op de ‘i’ staan en dat de organisatie vlekkeloos zal verlopen.

Op zo’n moment heb je even hulp nodig en die hulp kan ik je bieden.

Soms is een beetje hulp al voldoende en een andere keer heb je wat uitgebreider hulp nodig.
Voor beide situaties heb ik de juiste oplossing.

Skype retraite check

In een online sessie help ik je met de meest prangende vragen van jouw kant, denk ik mee én geef ik je tips die je kunnen helpen bij de organisatie van jouw retraite. Gewoon vanachter je eigen computer of mobiel apparaat vanaf een plek die voor jou prettig en praktisch is. Van tevoren vraag ik je de belangrijkste vragen vast door te geven, zodat ik me eventueel in kan lezen indien nodig.
Jouw investering voor mijn persoonlijke hulp is slechts € 89,- en dan kijk ik mee met jouw plannen en waarschuw je voor de valkuilen.
Plan nu zelf je Skype retraitecheck in!

Vip-dag

Het is ook mogelijk om 1-op-1 met mij aan de slag te gaan wanneer je meer hulp nodig hebt of goed op weg geholpen wil worden.

Van 10.00 – 15.00 uur gaan we samen aan de slag en jouw ideeën goed uitwerken, zodat je een prachtige retraite neer kunt zetten.

Of we gaan juist met die befaamde puntjes op de ‘i’ in de weer, zodat jij je nergens meer zorgen om hoeft te maken en vol vertrouwen jouw retraite in gaat. Jij vult in, jij geeft aan wat je nodig hebt en ik zorg, dat je krijgt waar je om vraagt.

Voor een persoonlijke VIP-dag spreken we live af op een locatie centraal gelegen in de provincie Utrecht.

Jouw investering voor deze live dag waarin ik jou 1-op-1 coach is
€ 599,- en voor dat bedrag krijg je van mij het ‘Draaiboek voor het organiseren van fantastische retraites’ t..w.v. €69,95 er gratis bij.

Neem contact met mij op om een VIP-dag te boeken.

GRATIS CHECKLIST

Je bent klaar voor jouw eerste retraite, maar heb je overal aan gedacht en ben je echt niets vergeten?

Om je te helpen heb ik deze handige checklist gemaakt, die jou aan alle details laat denken. Download de checklist nu en doe er je voordeel mee!

Voornaam
E-mailadres

Gelukt! De aanmelding wordt verwerkt, ga naar je inbox om de aanmelding te bevestigen.