Retraite Assistenten

Je wilt heel graag een mooie retraite voor jouw klanten organiseren en je bent op zoek naar een maatje om je te assisteren tijdens deze reis (absolute aanrader!). In jouw directe omgeving kun je niemand vinden of de persoon waar je aan denkt, is niet beschikbaar. Dan bied ik je de mogelijk om een Retraite Assistent in te huren.

Wat is een Retraite Assistent nu precies?

Een Retraite Assistent helpt jou tijdens de retraite waar nodig, zodat jij je op jouw training en de gasten kunt richten. De assistent houdt de tijdlijn en deadlines in de gaten, confirmeert eventueel restaurants of excursies en indien nodig verzorgt hij/zij hapjes en drankjes. Tevens is het de aangewezen persoon om mee te sparren, bij te ontspannen en je verhaal bij kwijt te kunnen. Ook in geval van calamiteiten is een assistent een onontbeerlijke luxe.

Het aanbod is nu nog beperkt, maar in oktober 2018 start de Opleiding Retraite Assistent bij de Retraite Academie en zal de keuze uit verschillende Retraite Assistenten steeds groeien.

Voor het moment kunnen wij de volgende Retraite Assistent aanbevelen wanneer je iemand zoekt die je bij kan staan tijdens jouw retraite.

Marjolein Jansen-de Vries
leinmaus@hotmail.com               
www.facebook.com/marjolein.jansendevries