Retraite Planners

Je wilt heel graag een mooie retraite voor jouw klanten organiseren al dan niet of je de organisatorische kwaliteiten in huis hebt om dat goed te kunnen.

Maar … eigenlijk ontbreekt het je aan de tijd om de organisatie op je te nemen of misschien wil jij jezelf wel veel liever richten op jouw eigen expertise. Dan bied ik je de mogelijkheid om een retraiteplanner in te huren.

Wat doet een Retraiteplanner precies?

Een retraiteplanner neemt jou de hele organisatie van de retraite uit handen, zodat jij je op jouw klanten en eigen werk kunt blijven richten. In een eerste kennismaking kijken jullie of de klik er is, want het is belangrijk, dat jullie goed samen kunnen werken. Je geeft aan wat je wilt organiseren en waar je naar toe wilt gaan en de Retraiteplanner neemt vanaf dat moment de verantwoordelijkheid voor de organisatie op het gebied van reizen, accommodatie, catering, deadlines en het opmaken van de tijdlijn op zich. De verantwoordelijkheid voor de training die je gaat verzorgen, blijft uiteraard bij jou. De Retraiteplanner zal je verder adviseren bij de balans tussen vrije tijd en training geven, zodat jij jouw training goed af kunt stemmen op het doel van de retraite. Je kunt ook advies vragen op het gebied van excursies, hoe je het verschil kunt maken met jouw retraite, hoe je het beste om kunt gaan met (reis)documenten en op welke wijze je goed gastheer-/gastvrouwschap uit kunt oefenen. Kortom, de Retraiteplanner is een onmisbare schakel in de organisatie van een fantastische retraite.

In speciale gevallen kun je in overleg met de Retraiteplanner besluiten, dat deze met jou meereist tijdens de retraite om de organisatie en een goed verloop van de retraite te waarborgen.

Het aanbod is nu nog beperkt, maar in Oktober 2018 start de Opleiding Retraiteplanner bij de Retraite Academie en zal de keuze uit verschillende retraiteplanners steeds groeien.

Voor het moment kun je mij inhuren wanneer je de organisatie voor jouw fantastische retraite uit handen wilt geven.