Waar heb jij spijt van het afgelopen jaar?
Iets wat je niet goed heb aangepakt of van het feit dat je iemand wellicht gekwetst hebt? Of is het misschien spijt om iets wat je niet hebt gedaan?

Een aantal maanden geleden al weer kwam er een filmpje op Facebook voorbij. Het was een korte documentaire waarin onderzoekers ouderen in tehuizen en ziekenhuizen bezochten en hen vroegen waar ze spijt van hadden in hun leven. Het opmerkelijke was, dat geen van de ouderen spijt voelde over dingen die ze ‘verkeerd’ hadden gedaan, maar ze hadden bijna allemaal wel spijt van kansen die ze niet hadden gegrepen of mogelijkheden die ze niet hadden onderzocht en benut.

Spijt van niet genoeg zeggen ‘ik hou van jou’ toen zijn vrouw nog leefde.
Spijt van niet dat eigen bedrijf gestart zijn.
Spijt van gevlucht te zijn voor de liefde.

En nu kom ik terug op mijn vraag aan jou.
Waar heb jij spijt van het afgelopen jaar? Is het niet zonde om die spijt mee te nemen naar straks dat verzorgingstehuis of ziekenhuis? Wordt het niet hoog tijd om die spijt om te zetten in daden en trots en het in 2019 gewoon te gaan doen?

Er zijn altijd duizenden excuses om iets niet te doen, maar die ene reden maakt het verschil. Het verschil om gelukkig te zijn. Laat die kans dus niet liggen en zet datgene waar je in 2018 (een beetje) spijt van hebt boven aan je prioriteitenlijstje voor 2019.

En mocht die spijt het niet organiseren van een retraite/retreat betreffen?
Ga het nu gewoon doen! Schrijf in je agenda een datum op en ga op onderzoek uit. Ik help je er graag bij.

Op vrijdag 14 december om 10.00 uur geef ik een eenmalig gratis webinar. Daarin neem ik je mee op onderzoek waarom het er nog niet van gekomen is en kun je al je bezwaren en twijfels aan me voorleggen. Laten we samen kijken naar jouw retreat mogelijkheden voor 2019 en aan de slag gaan.

Je kunt je voor het webinar aanmelden via de button onderaan deze blog.

Liefs,

Irma

Met stunning retreats naar extra omzet
en high performance ondernemen

Even sparren?

Dat kan altijd!
In een gratis skypegesprek van 30 minuten kijken we samen naar wat jouw wens is en welke oplossing voor jou het meest passend is. Vraag nu het gratis skypegesprek aan.