Het lijkt je misschien nog wat vroeg, maar voor ons begint de zomer. Geen vakantie, maar we gaan ons 2 maanden onderdompelen in La Dolce Vita, zon, hopelijk weer allemaal leuke gasten en onze zomerjob.  

As we speak zijn wij in de auto onderweg naar BonvicinoAl 13 jaar runnen we ons vakantieparadijs in Italië en elk jaar weer kijken we er naar uit om het bruisende gevoel te omarmen van het zonovergoten Piemonte met z’n pure eten, geweldige wijnen en authentieke bevolking. Hier is Italië nog echt zonder opsmuk en speelt de tijd een veel minder grote rol, dan in onze drukke samenleving. 

Hier is het ook, dat mijn retreat avontuur begon alweer zoveel jaar geleden. Na een geweldig Piemontees weekend dat ik met 6 vriendinnen had beleefd, besloot ik dat iedere vrouw zeker 1x per jaar zichzelf een paar dagen weg met andere vrouwen mocht gunnen. Even terug naar jezelf zijn zonder alle rollen en taken die je in het dagelijks leven oppakt. 

Het gevoel kwam vanuit mijn tenen en mijn eerste retreat werd dan ook een groot succes. Tenminste … qua bezetting, want uitverkochte groep + nog 1 extra persoon! Qua verdiensten was het treurig, omdat ik er van tevoren niet over nagedacht had en geen strategie had. Daar heb ik later een goede structuur in aangebracht en door de jaren heen geschaafd en er staat nu een prima blauwdruk voor het organiseren van stunning en goed verdienende retreats. 

De komende maanden ga ik mijn hosting skills weer oefenen en dan staat er in September een geweldige retreat op het programma met niemand minder dan Monique Dekker van M-powering voices. Ik heb er weer enorm veel zin in en ik hoop, dat de eerste retreat voor Monique net zo’n overweldigend succes wordt als mijn eerste retreat met dit verschil, dat we voor de verdiensten van Monique een goed plan hebben 😊. 

Uiteraard mag je de komende 2 maanden wel de nieuwsbrief gewoon verwachten en kun je me volgen op social media (Facebook, LinkedIn en Instagram), want de online wereld gaat overal door. 

Ik wens je een enorm fijne vakantie toe. Of je nu thuisblijft of op reis gaat … geniet, ervaar, ontdek, speel, dans, zing, voel de symphonie in je lijf en kom tot rust. Zo belangrijk om even tijd voor jezelf en je dierbaren te nemen om het leven te ervaren. En heel stiekem mag je vast over de schutting kijken naar het uitzicht op jouw volgende retreat 

  • Hoe ziet het eruit?  
  • Waar ben je?  
  • Welke mensen neem je mee en hoeveel personen zijn dat dan?  
  • Waarom?  
  • Ga je voor kwantiteit of voor kwaliteit? 

Ik ben benieuwd. Laat het me weten, ik volg je graag. 

In juli en augustus heb ik minder tijd voor skypesessies, dus wanneer je daar behoefte aan hebt om jouw plannen eens door te nemen, reserveer dan snel een plaatsje. 

Een heel fijne zomertijd gewenst. 

Veel liefs, 

Irma 

Met stunning retreats naar extra omzet
en high performance ondernemen